Kreere plastpaller køkkenbede + stole af træemballage og plastpaller

I lang tid har det været sejt smart at anvende europaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25}, plastpaller {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28} eller træemballage {jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31} til at bygge alt muligt med. Og som en del andre overvejer jeg, hvorvidt jeg også kan skabe højbede eller perhaps noget at sidde på i haven ud af træemballage, plastpaller eller europaller. For få dage siden modtog jeg et fad til bål i fødselsdagsgave, og vi mangler stole, imens gæsterne varmer popcorn og varme os ved ilden. Desuden vurderer jeg, det lyder tjekket at lave noget selv.

Tænker I læsere som jeg, at nogle siddepladser og urtebede, som du egenrådigt har lavet vil være ganske fint? Jeg har læst på Google omkring højbede af europaller og træemballage, og en del webpages anbefaler plastpaller fremfor europaller. Dette skyldes at urtebedets løg, pluksalat og kartofler. Men når man benytter plastpaller er der ikke den fare.

Borde kreeret i træemballage og europaller er sandsynligvis ik helt så ufarligt. Til et sidebord vil man benytte plastpaller fri for trykimprægnering, så min aftensmad. Til stole og sådan, som slet ikke vil komme i kontakt med grøntsager kan jeg vidst helt problemfrit anvende europaller og træemballage . Jeg burde som jeg har forstået det uden problemer kunne kreere siddemøbler med brug af træemballage og europaller uden at skele til om det er trykimprægneret.