Jeg forskønner terrassen: tiltrængte havestole + medfølgende hynder til havestole, hyndeboks og teaktræs dækstol

Mit kommende køb kommer til at blive alt muligt godt til haven i form af et par havestole + hynder til havestole , http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=11, , en hyndeboks , http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=27, og dækstol , http://www.mandalay.dk/shop/?kategori_id=22, . Husets havestole er ret forslidte og brugte og jeg synes, at nogle sæt nyindkøbte havestole lige så godt kan få nye hynder til havestole.

Vi mangler nogle nye sæt havestole, så vi og vennerne totalt kan have velsmagende aftensmåltider ude på terrassen. De havestole vi har nu er blot de prisbillige plastmodeller, men her for tiden har vi penge til at få nogle lækrere og mere holdbare havestole. Derudover lyder det fedt med et stk luksus dækstol i teaktræ, hvor jeg kan flyde ud og sole mig og studere damebladene. Det ville være luksus.

En halvdyr hyndeboks er måske ikke uundværligt. Det vurderer kæresten i hvert fald ikke. Grin. Man min kæreste skal nu nok få glæde af sådan en hyndeboks til de lækre hynder til havestole, og dermed ikke behøver at bære hynder til havestole ml terrassen og bryggerset. Når hynderne ikke er i brug, er det en behagelig løsning at have en hyndeboks.

Har I også kig på en hyndeboks, dækstol eller hynder til havestole? Vi glæder os i hvert fald til at opgradere vores terrasse og sidde bedre i solide og flotte havestole sammenlignet med de gamle stole i plast.