Ideer om havehegn, raftehegn og at sove længe på grund af lydhegn

Jeg har længe været frustreret over intet lydhegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn} omkring mit hus. For Med mine døtre bor mor her ud til et styk uhyre befærdet motortrafikvej og jeg er bare så irriteret over mange morgener af larmen fra lastbiler og busser. Så det er tid til et lydhegn. Jeg har ej tidligere haft viden om lydhegn – på nær sådanne nogle støjværn der står ved store veje. Men sådan et havehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn} kan man åbenbart godt købe som ejer af en grund. Vores lykke er gjort.

Et lydhegn , der er udformet ligesom et raftehegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn}, er præcis det, jeg skal ha’. Den model vurderer jeg ligner et rustikt og naturligt havehegn, der matcher flot til vores præferencer med en lidt tilgroet have. Sådan et lydhegn har en hvis højde så vi kan dække for panoramaudsigten til alle bilerne. Samtidig ser raftehegnet godt ud med træet. Børnene og jeg skal nok blive fascineret af vores nye havehegn .

Matriklens dugfriske havehegn skal have et par stauder nær ved. Havens birketræer kan desuden skygge en smule for det spritnye raftehegn. Spændte mig glæder mig til det nye lydhegn og ku’ have weekendmorgener uden trafiklarm. Lydhegn stilheden bli’r godt. Så projekt havehegn begynder med netsøgning på en kombination af raftehegn og lydhegn her til aften. Så kan jeg måske starte projektet fra om 2-3 dage.

.