En smule angående højskoler – højskoleophold var lige småskoletrætte mig

Er højskoler {https://www.uldum-hojskole.dk} på nogle af jeres radar? Jeg tænkte en god rum tid , om hvorvidt højskoler kunne tænkes at være noget generte mig ville bli’e pjattet med, men her i mens jeg lige har stoppet mit højskoleophold {https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole} så kan jeg allerede konkludere, at det har været sen kæmpe oplevelse. Højskoler eksisterer med en del brogede fagområder. Selv havde jeg blandt andet film, privatøkonomi, svømning og dans som fag, mens lignende højskoler foreslår højskoleophold der fokuserer på fotografi, teater eller sport – lidt som efterskoler måske.

For dig som at der er forvirret over, hvilke ting du gerne vil så er højskoler et godt valg. Eller for unge som at der vil tage et pause-år og dropper at være butiksassistent frem for højskoler. Du kan godt være på både højskoler plus job. Jeg var dog priviligeret og tog på højskoleophold uden at være på job undervejs.

Dengang jeg gik i tiende og efterskoler var hot var jeg for blufærdig til at turde hoppe med på bølgen. Men nu hvor jeg har gået i gym har det lange højskoleophold levet op til alle mine forventninger. Der er tydeligvis undervisning men højskoler er bestemt ik lisson gymna. Vi hyggede os på et højskoleophold og ingen skal slutte af med en eksamen. En tydelig begunstigelse ved højskoler, sådan som jeg har det.